Webbutveckling

[vc_icon_text title="Premium Web Design" icon="krown-icon-diamond" style="two" background="#f3f3f3" target="_self" href="https://www.needconsulting.se/portfolio/foretagssida-avancerad/?id=3559" css_animation="left-to-right" css_animation_speed="faster" css_animation_delay="0"]Om du vill skapa en sida som är lite mer komplex och en hel del snyggar än de flesta. Premium är för dig som har krav och vet att kvalité kostar lite extra![/vc_icon_text]
[vc_icon_text title="Multi Store lösning" icon="krown-icon-sitemap" style="two" background="#f3f3f3" target="_self" href="https://www.needconsulting.se/portfolio/webbshop-multishop/?id=3559" css_animation="left-to-right" css_animation_speed="default" css_animation_delay="1"]Önskar du flera webshopar men bara en backend? Vi löser detta åt dig! Detta är en tjänst som inte är lätt att hitta någon annanstans, men nu är du ju på rätt ställe.[/vc_icon_text]
[vc_icon_text title="Webbsida med Butik" icon="krown-icon-shop" style="two" background="#f3f3f3" target="_self" href="https://www.needconsulting.se/portfolio/webbshop/?id=3559" css_animation="left-to-right" css_animation_speed="slower" css_animation_delay="2"]Detta är ett önskemål som vi löser ganska lätt och snabbt. Vi rekommenderar att du ger utrymme för en snygg design och en praktisk butik.[/vc_icon_text]
[vc_icon_text title="Vanlig Webbsida" icon="krown-icon-desktop-1" style="two" background="#f3f3f3" target="_self" href="https://www.needconsulting.se/portfolio/hemsida-blogg/?id=3559" css_animation="left-to-right" css_animation_speed="even-slower" css_animation_delay="3"]Sidan för Bloggar, Föreningssidor, Informationssidor eller helt enkelt i Reklamsyfte. Vi har ett brett spann av möjligheter och prisnivåer. För privatpersoner, föreningar och företag. Snyggt och snabbt![/vc_icon_text]

Företagsutveckling

Är du en person eller känner du en person som nått vägs ände? Vi på Need får vem som helst att “Släppa sargen och komma in i matchen!”


Sitter du i företagsledningen?

Ibland kan det vara effektivt att lyfta en fråga med någon utanför den egna organisationen. Vi på Need har ett brett utbud av duktiga coachare som kan bredda perspektivet och hjälpa dig att finna den rätta vägen framåt.

Egen företagare?

Sitter du fast i de gamla hjulspåren? Önskar du att du kom på den där affärsidén som kunde lyfta ditt företag till oanade höjder? Är det något vi på Need kan erbjuda så är det möjligheter! Unna dig själv och din framtid lite inspiration!

För den anställde

Upplever du att någon av dina anställda behöver lyftas? Kanske för att prestera på topp eller för att denne helt enkelt förtjänat support,  denna viktiga uppmärksamhet som ingen annan på ditt företag har tid att erbjuda? Ge din anställde lite tid med oss på Need, men var beredd på att se någon få vingar och flyga iväg!

För dig själv privat

Har du någonsin haft viljan att bara få prata med en positiv människa som inte vet ett dyft om dig och vem du är? Att bara lyfta dina innersta tankar och gå vidare.

Vi på Need tar oss mer än gärna tid att lyssna på dig och vad som pågår i ditt liv. Vill du ha råd eller bara en fingervisning om vart du är på väg i livet? Samma här – Vi älskar människor och att höra om deras liv.

Sitter du med ett problem på din arbetsplats, men kan liksom inte uppnå “Helikopterperspektivet” själv? Vi ser på saken med fräscha ögon åt dig!


Nya idéer

  • Saknar du nästa produkt eller tjänst i sortimentet?
  • Vill du överraska personal eller kunder men vet inte hur?
  • Ser du ingen framtid?
  • Har du tappat sugen?
  • Vill du uppleva eufori?

Är du fast?

  • Kommer inte projektet framåt?
  • Kan du inte få alla att dra åt samma håll?
  • Har du rätt personalstyrka?
  • Saknar du en viktig ingrediens för succé?

Nyttja vårt breda utbud av konsulter!


IT-konsulter

Spelar ingen roll vad du söker för roll – vi lovar att vi kan få fram det åt dig!

Skulle vi inte lyckas – då finns inte konsulten på denna jord!

Management-konsulter

Vill du få in tillfällig kompetens i företagsledning?

Vi har tillgång till närmare 10.000 managementkonsulter från Sverige. Alla redo att gå in och hjälpa till under kort eller lång tid i ditt företag.

Kanske vill du även få hjälp på andra positioner i företaget?

En tillfällig ekonomichef eller projektledare? Vi ordnar det åt dig!

Försäljning

Vad sägs om lite extra tryck i försäljningen?

Vi har ett brett utbud av fantastiska säljare. Oavsett om det gäller komplicerad försäljning mot företagsledning eller enklare försäljning av produkter och tjänster. Kort eller lång tid? Bara att välja och vraka!

Bemanning

Behöver du tillfällig hjälp på någon plats i ditt företag ?

Med vårt breda kontaktnät och 8 års erfarenhet från bemanning, så tar vi fram en duktig medarbetare åt dig.

Det kan vara en tillfällig marknadsassistent, någon i telefonväxeln eller en ordningsam person på lagret. Frågan är fri iallafall!

Konsultuthyrning

[vc_icon_text title="IT-konsulter" icon="krown-icon-desktop" style="one" background="#ffffff" target="_self" css_animation_speed="faster" css_animation_delay="0" css_animation="appear" href="https://www.needconsulting.se/portfolio/it-konsulter/?id=3559"]
Brett utbud
[/vc_icon_text]

Med ett av Sveriges bredaste kontaktnät inom IT kan vi leta fram din specialist.

Spelar ingen roll vad du söker för roll – vi lovar att vi kan få fram det åt dig!

Skulle vi inte lyckas – då finns inte konsulten på denna jord!

[vc_icon_text title="Management" icon="krown-icon-key-1" style="one" background="#ffffff" target="_self" css_animation_speed="faster" css_animation_delay="1" css_animation="appear" href="https://www.needconsulting.se/portfolio/management-konsulter/?id=3559"]
Tillfällig eller Permanent
[/vc_icon_text]

Vill du få in tillfällig kompetens i företagsledning?

Vi har tillgång till närmare 10.000 managementkonsulter från Sverige. Alla redo att gå in och hjälpa till under kort eller lång tid i ditt företag.

Kanske vill du även få hjälp på andra positioner i företaget?

En tillfällig ekonomichef eller marknadsassistent? Någon i telefonväxeln. Vi ordnar det åt dig!

[vc_icon_text title="Försäljning" icon="krown-icon-megaphone" style="one" background="#ffffff" target="_self" css_animation_speed="faster" css_animation_delay="1" css_animation="appear" href="https://www.needconsulting.se/portfolio/forsaljnings-konsulter/?id=3559"]
Kickstart
[/vc_icon_text]

Vad sägs om lite extra tryck i försäljningen?

Vi har ett brett utbud av fantastiska säljare. Oavsett om det gäller komplicerad försäljning mot företagsledning eller enklare försäljning av produkter och tjänster. Kort eller lång tid? Bara att välja och vraka!

[vc_icon_text title="Bemanning" icon="krown-icon-wrench" style="one" background="#ffffff" target="_self" css_animation_speed="faster" css_animation_delay="1" css_animation="appear" href="https://www.needconsulting.se/portfolio/bemannings-konsulter/?id=3559"]
Fyll tomrummet
[/vc_icon_text]

Har du en tillfällig arbetstopp eller vakans?

Vi känner till vikten av att få in en duktig medarbetare – även om denne är tillfällig. Vi kan lösa ditt behov på alla avdelningar inom ditt företag. Kanske vill du även anställa den du hyrt in – det går också bra!